Word partner

Mijn werk wordt mogelijk gemaakt door partners die mijn missie maandelijks financieel ondersteunen. Interesse? Laat dan hier je e-mailadres achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben op zoek naar de makers achter de producten in onze winkelmandjes.

Met de vragen die ik stel en het gesprek dat ik voer draag ik bij aan een kentering in het maatschappelijk denken over de makers: van onwetendheid naar verbondenheid, en van – bewust of onbewust – onderwaarderen naar waarderen.

Ik doe dat als journalist. Niet als activist of lobbyist. Ik blijf ten alle tijden kritisch – ook op de makers zelf – en werk onafhankelijk van wiens belang dan ook.

Om mijn missie financieel gezond uit te kunnen voeren ben ik op zoek naar partners die mijn werk maandelijks financieel ondersteunen.

Partner worden?

Laat hier een bericht achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat houdt partnerschap in?

Partnerschap gaat uit van jouw GIFT:

  1. Je Gelooft in mijn missie;
  2. Je zet waar mogelijk je Invloed in voor die missie. Bijvoorbeeld door mijn werk te delen met anderen of door bij te dragen met je expertise;
  3. Je draagt maandelijks Financieel bij;
  4. Onze relatie is een Tweerichtingsverkeer: hoe kan jij niet alleen mij, maar ik ook jou versterken?

Interesse? Ik ga graag met je in gesprek over mijn missie.

Wat zeggen partners?

Met mijn werk draag ik bij aan een kentering in het maatschappelijk denken over de makers: van onwetendheid naar verbondenheid, en van – bewust of onbewust – onderwaarderen naar waarderen.

Met mijn werk draag ik bij aan hernieuwd perspectief op de makers. Door middenin de samenleving te staan en het gesprek te voeren over de makers maak ik consumenten bewust dat anderen aan de basis van hun voedsel staan. En zet ik aan tot denken over de manier waarop we als samenleving de makers (onder)waarderen.