Word partner

Wij zijn op zoek naar partners die onze missie maandelijks financieel en waar mogelijk met hun expertise ondersteunen. Interesse? Laat dan hier je e-mailadres achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn op zoek naar de makers van de producten in onze winkelmandjes.

Met de vragen die we stellen en het gesprek dat we voeren dragen we bij aan een kentering in het maatschappelijk denken over de makers: van onwetendheid naar verbondenheid, en van – bewust of onbewust – onderwaarderen naar waarderen.

Dat doen we als journalisten. Niet als activisten of lobbyisten. We blijven ten alle tijden kritisch – ook op de makers zelf – en werken onafhankelijk van wiens belang dan ook.

Om onze missie financieel gezond uit te kunnen voeren zijn we op zoek naar partners die ons werk maandelijks financieel en waar mogelijk met hun expertise ondersteunen.

Partner worden?

Laat hier een bericht achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat houdt partnerschap in?

Partnerschap gaat uit van jouw GIFT:

  1. Je Gelooft in onze missie;
  2. Je zet waar mogelijk je Invloed in voor die missie. Bijvoorbeeld door ons werk te delen met anderen of door bij te dragen met je expertise;
  3. Je draagt maandelijks Financieel bij;
  4. Onze relatie is een Tweerichtingsverkeer: hoe kan jij niet alleen ons, maar wij ook jou sterker maken?

Wat zeggen partners?

Wij dragen bij aan een kentering in het maatschappelijk denken over de makers: van onwetendheid naar verbondenheid, en van – bewust of onbewust – onderwaarderen naar waarderen.

Met ons werk dragen we bij aan hernieuwd perspectief op de makers. Door middenin de samenleving te staan en het gesprek te voeren over de makers maken we consumenten bewust dat anderen aan de basis staan van hun producten. En zetten we aan tot denken over de manier waarop consumenten de makers waarderen.