Word partner

Om mijn missie te kunnen uitvoeren ben ik op zoek naar partners: particulieren die mijn werk maandelijks financieel en waar mogelijk met hun expertise ondersteunen. Interesse? Laat hier een bericht achter.

Ik ben op zoek naar een economie die norm maakt van een eerlijke prijs voor de makers van ons eten.

Met de vragen die ik stel en het maatschappelijk gesprek dat ik voer draag ik bij aan een kentering in de manier waarop we denken over de makers: van onwetendheid naar verbondenheid, en van – bewust of onbewust – onderwaarderen naar waarderen.

Dat doe ik als journalist. Niet als activist of lobbyist. Ik blijf ten alle tijden kritisch – ook op de makers van ons eten zelf – en werk onafhankelijk van wiens belang dan ook.

Om mijn missie te kunnen uitvoeren ben ik op zoek naar partners: particulieren en bedrijven die mijn werk maandelijks financieel en waar mogelijk met hun expertise ondersteunen.

Partner worden?

Laat hier een bericht achter en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat houdt partnerschap in?

Partnerschap gaat uit van jouw GIFT:

  1. Je Gelooft in mijn missie;
  2. Je zet waar mogelijk je Invloed in voor die missie. Bijvoorbeeld door mijn werk te delen of je expertise in te zetten;
  3. Je draagt maandelijks Financieel bij;
  4. Onze relatie is een Tweerichtingsverkeer: hoe kan jij niet alleen met mij, maar ik ook met jou meedenken?

Wat zeggen partners?

Mijn missie: bijdragen aan een kentering in het maatschappelijk denken over een eerlijke waardering van de makers van ons eten.

Met mijn werk wil ik bijdragen aan hernieuwd perspectief op de makers van ons eten. Door midden in de samenleving te staan en het gesprek te voeren over de makers maak ik consumenten bewust dat anderen aan de basis van hun eten staan. En zet ik hen aan het denken over de manier waarop zij die makers waarderen.