schrijf je in

Je kunt op verschillende manieren meedoen aan mijn zoektocht. Allereerst door je in te schrijven.

Je kunt natuurlijk iedere week checken of ik al een nieuw verhaal heb gemaakt. Maar makkelijker is het als je hier je e-mailadres achterlaat. Dan krijg je updates over nieuwe verhalen, inkijkjes in mijn zoektocht en kun je meebeslissen over thema’s, onderzoeksvragen en interviews. En misschien wil je zelfs wel een keer met me mee op pad?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

reageer onder artikelen en video’s

Ook ben je van harte uitgenodigd om mee te praten onder artikelen en video’s. Jouw perspectief is net zo waardevol als het mijne en dat van de makers van ons eten. Als je aanvult met wat jij weet creëren we een veel completer beeld dan wanneer ik het alleen doe.

werk mee

Ben je zelf journalist en wil je ook een zoektocht ondernemen? Dat kan! Over eten, maar ook over kleding, meubels, elektronica of de mensen die ons beter maken, om een paar voorbeelden te noemen. Laat hier een berichtje achter en ik doe graag een koffie met je om te ontdekken of jij een zoektocht kunt ondernemen voor opzoeknaardemakers.nl.

doneer

Kun je mijn zoektocht waarderen? Doe dan een duit in het zakje van de maker ervan. Dat kan op drie manieren: scan de QR-code, klik op de groene knop, of gebruik onderstaande bankgegevens.

Stichting opzoeknaardemakers.nl
IBAN: NL12 ABNA 0813 6497 30
Op naam: OPZOEKNAARDEMAKERS.NL

Uiteindelijk gaat opzoeknaardemakers.nl over een eerlijke waardering van alle makers — inclusief journalistieke. Hartelijk dank voor je waardering voor mijn werk! Meer lezen over mijn kijk op onafhankelijke journalistiek? Dat kan hier.