blijf op de hoogte

Meedoen? Dat kan op verschillende manieren. Allereerst door je e-mailadres achter te laten. Je kunt natuurlijk iedere week checken of ik al een nieuw verhaal heb gemaakt. Makkelijker nog is het als je je inschrijft. Dan houd ik je op de hoogte over nieuwe verhalen en krijg je inkijkjes achter de schermen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

reageer

Op opzoeknaardemakers.nl deel ik mijn zoektocht naar makers. Mijn perspectief als consument komt samen met het perspectief van de makers. Maar als jij aanvult met jouw vragen, kennis en inzicht wordt opzoeknaardemakers.nl hoe het is bedoeld: een collectie van perspectieven die samen een goed beeld vormen van de werkelijkheid.

werk mee

Ben je journalist en wil je zelf een zoektocht ondernemen op opzoeknaardemakers.nl? Dat kan! Over eten, maar ook over kleding, meubels, elektronica of zelfs de mensen die ons beter maken, om een paar voorbeelden te noemen. Laat hier een berichtje achter. Ik ga graag het gesprek aan om te ontdekken of jij aan de slag kunt op opzoeknaardemakers.nl.

word partner

Om mijn missie financieel gezond te kunnen uitvoeren ben ik op zoek naar partners: particulieren die mijn werk maandelijks financieel en waar mogelijk met hun expertise ondersteunen. Interesse? Lees hier meer over partner worden.

doneer

Kun je mijn zoektocht waarderen? Doe dan een duit in het zakje van de maker ervan. Dat kan door de QR-code te scannen, op de groene knop te klikken, of met onderstaande bankgegevens.

Stichting opzoeknaardemakers.nl
IBAN: NL12 ABNA 0813 6497 30
Op naam: OPZOEKNAARDEMAKERS.NL

Uiteindelijk gaat opzoeknaardemakers.nl over een eerlijke waardering van alle makers — inclusief journalistieke. Hartelijk dank voor je waardering voor mijn werk! Meer over mijn rol als onafhankelijk journalist lees je hier.

Optioneel: Een bericht achterlaten bij je donatie? Dat kan hieronder. Hartelijk dank!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.